Op reis? Met dit armbandje van ikgaopavontuur.nl raak je altijd wegwijs

Ik ben dol op gadgets en was daarom ontzettend enthousiast toen ikgaopavontuur mij een pakketje toestuurde. Zij verkopen namelijk te gekke reisbandjes die een taalprobleem op reis voorkomen. Op de vrolijkgekleurde bandjes staan namelijk verschillende icoontjes. Ben je op zoek naar de bus? Dan tik je een local aan, wijs je naar het bus-icoontje, et voilà!

Om de pols zie je een blauw ikgaopavontuur reisbandje

Over ikgaopavontuur

Als echte backpacker heeft Jeroen, de oprichter van ikgaopavontuur, al heel wat mooie plekjes op de wereld mogen ontdekken. Hij startte zijn backpackavontuur in Thailand en merkte al snel dat het reizen super verslavend was. Na twee weken de pareltjes van Thailand te hebben bezocht, keerde hij weer terug naar Nederland, maar één ding wist hij zeker: hij zou ooit een keertje teruggaan naar Thailand, en zo geschiedde. Hij reisde opnieuw af naar Azië en ontdekte naast Thailand ook Cambodja, Laos, Vietnam, Myanmar én Nepal!

Tijdens zijn avontuur in Zuidoost Azië merkte hij dat de lokale bevolking de Engelse taal vaak niet goed - of zelfs helemaal niet - beheerst. Met de meest simpele Engelse woorden kon hij zichzelf zelfs niet verstaanbaar maken en zo is het idee van het ikgaopavontuur reisbandje ontstaan!

Op ikgaopavontuur.nl verkoopt hij de vrolijkgekleurde reisbandjes, maar ook vind je er andere handige reisgadgets, zoals reisbestek, een geldverstopper en een flexibel bagageslot. 

Het ikgaopavontuur reisbandje

Ik kreeg twee reisbandjes opgestuurd van Jeroen: een blauwe en een groene. Daarnaast is er een roze, paarse, grijze, donkerblauwe én donkergroene variant te koop.

De bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren

Ik vind de bandjes echt fantastisch: ze zijn vrolijkgekleurd en het concept vind ik briljant verzonnen. Het is natuurlijk een leuke gadget om zelf te dragen tijdens het reizen om een taalprobleem met de lokale bevolking te voorkomen, maar het kan ook een heel leuk uitzwaaicadeautje zijn voor een geliefde die op backpackavontuur gaat!

Op de stevige, rubberen bandjes staan 16 verschillende icoontjes. Er is een icoontje voor de taxi, de trein, de bus, het vliegtuig, de ferry, de bezinepomp, de ATM, het wisselkantoor, drinkwater, een toilet, de supermarkt, Wifi, het ziekenhuis, de politie, een restaurant én een hotel! Alles wat je nodig hebt dus. 

De reisbandjes zijn beschikbaar in 2 verschillende maten: er is een dames variant en een heren variant. Ik heb beide maten gepast: ik heb kleine polsen en daarom zat het bandje voor dames perfect. Maar ook het bandje voor heren zakte niet van mijn hand af wanneer ik mijn arm liet hangen. Om de juiste keuze over de maat te maken, heb ik de omtrek van de bandjes even voor je opgemeten. Het damesbandje heeft een omtrek van 20 centimeter en de variant voor heren heeft een omtrek van 21 centimeter!

Het bandje is ook ontzettend leuk als uitzwaaicadeau voor een backpacker

Wil jij jezelf (of iemand anders) blij maken met zo'n tof ikgaopavontuur reisbandje in een vrolijk kleurtje? Je bestelt 'm hier voor €11,95, exclusief verzendkosten. Verzending van een reisbandje in Nederland bedraagt €2,95. Check hier het overzichtje met de verzendkosten per pakket. Wanneer je 3 of meer reisbandjes aanschaft, dan is verzending gratis! Bestel je voor 16.00 uur? Dan is je bestelling altijd binnen 2 werkdagen in huis. 

Een ikgaopavontuur reisbandje bestel je op ikgaopavontuur.nl voor €11,95.

Meer lezen over toffe reisproducten?