Win | Leg jouw reisroute vast met Reisprint

Update 19 juni 2020: deze winactie is gesloten

Heb jij een gave rondreis gemaakt? Een vette roadtrip? Of misschien heb je wel een tijdje gebackpackt? Hoe leuk zou het zijn om die reisroute vast te leggen en in jouw interieur te verwerken?!

Over Reisprint

Reisprint maakt het mogelijk jouw reis tot leven te brengen. Vergeet de wirwar aan lijntjes op PolarSteps en visualiseer jouw reisroute overzichtelijk én op een ontzettend mooie manier met Reisprint. In de online ontwerptool kun je heel gemakkelijk jouw reisroute invullen in een landschaps- of portretvorm en vervolgens kies je een stijl. Je kunt hierbij kiezen uit een rode, groene, blauwe en grijze stijl! Daarnaast kun je ervoor kiezen om plaatsnamen weer te geven en kun je deze in grootte veranderen. Tot slot kun je nog een titel en ondertitel toevoegen en kies je je formaat. Super simpel dus!

Wat ik erg leuk en innovatief aan Reisprint vind, is dat de posters duurzaam zijn! Er wordt namelijk geprint op houtvrij papier en deze papiersoort bevat maar een kleine hoeveelheid hout en verkleurt daarnaast niet.


Mijn Reisprint

Ikzelf maakte in 2016 een hele vette roadtrip door Noorwegen en ook heb ik meerdere roadtrips door Europa gemaakt. Het leek me ontzettend leuk om deze vast te leggen als Reisprint, maar nóg leuker leek het mij om mijn vriend te verrassen met een poster van zijn Park & Party run! Hij maakte in de zomer van vorig jaar namelijk een hele gave roadtrip met een oude auto die hij met vrienden opgeknapt had. Aan de run startten nog veel meer oude, gepimpte auto's en busjes en met z'n allen reden ze vanaf Nederland door Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Slovenië naar Kroatië.

Ik heb de plaatsnamen van de 6 stops van de run ingevoerd in de online ontwerptool en vervolgens heb ik voor de blauwe stijl gekozen. Daarna heb ik de grootte en de plek van de plaatsnamen een beetje veranderd en heb ik een titel en ondertitel toegevoegd. Binnen 5 minuten was ik klaar én ontzettend blij met het eindresultaat!

Je kunt trouwens tijdens het invoeren van de plaatsnamen steeds de optie 'auto' of 'vliegtuig' kiezen, dus ook reisroutes die je met het vliegtuig hebt afgelegd kun je makkelijk weergeven.


De levering van de poster was erg snel. Ik bestelde mijn Reisprint op maandag en donderdag had ik 'm al in huis! Verzending is altijd gratis in Nederland en België , dus dat is ook fijn!

Ik ben super tevreden met de poster. Het papier is erg dik en voelt stevig aan. Daarnaast heeft de print een mooie matte finish. De poster ziet er ook precies uit zoals ik hem besteld hebt. Ik ben helemaal blij dus!

Mijn poster heeft een A2 formaat, maar er zijn nog meer maten waar je uit kunt kiezen. Voor een A4 formaat poster betaal je €24,95, voor een A3 formaat €29,95, een A2 formaat kost je €32,95 en voor het grootste formaat, A1, betaal je €39,95. Ook kun je kiezen om de poster alleen als PDF te ontvangen. Dit kost je €9,95. Bestel je een papieren poster, dan krijg je je poster ook als PDF.

De PDF van mijn Reisprint

Win een A2 formaat Reisprint

Zie jij de reisroute van jouw roadtrip, wereldreis, backpackavontuur of andere soort vakantie ook al bij jezelf aan de muur hangen? Goed nieuws! Ik mag namelijk een Reisprint in een A2 formaat verloten!

Hoe doe je mee?
  • Volg Reisprint en mij op Instagram.
  • Tag onder de winactiefoto iemand die een Reisprint ook super zou vinden.
  • Laat onder de winactiefoto weten van welke reis jij een Reisprint zou willen maken.
  • Meer kans maken? Deel dan de winactiefoto in jouw Instagram verhaal en tag mij daarin. Heb je een privéaccount? Stuur me dan even een screenshot, zodat ik kan zien dat je de foto hebt gedeeld!

Meedoen kan tot en met donderdag 18 juni 2020 23.59 uur. Vrijdag 19 juni wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar zal een berichtje ontvangen via Instagram en de accountnaam van de winnaar zal in de beschrijving van de winactiefoto op Instagram worden vermeld. Deelname aan deze winactie is toegestaan voor inwoners van Nederland en België. Veel succes!

Meer lezen over toffe reisartikelen?