Cadeautip voor de wereldverkenner: reisgadgets van Reismonkey

Een goed cadeau verzinnen is altijd lastig. Een parfum of een fles wijn hebben we intussen wel gehad en daarom is het tijd voor een origineler cadeau. Zoek je een cadeau voor een reisliefhebber? Wat dacht je dan van strandtas, een bottle topper met het design van een kompasroos of een mooi bagagelabel?


Over Reismonkey

Mariska en Gideon zijn gek op reizen en vanuit deze passie is de webshop Reismonkey ontstaan. Deze staat bomvol met gave reisartikelen: van sieraden tot camera-accessoires en van handige tasjes tot vette gadgets. Alles wat ik in de webshop tegen kwam vond ik leuk en daarom weet ik zeker dat dit dé webshop is voor iedereen die van reizen houdt. Hieronder vind je mijn reviews van 4 verschillende items uit de webshop.

Reismonkey canvas tas

Een canvas tas is áltijd handig. Ik neem ze tegenwoordig overal mee naar toe. Ze zien er leuk en zijn daarnaast veel duurzamer dan een plastic tasje. Voor dit mooie, zwarte exemplaar betaal je €5. De tas is gemaakt van dik canvas en voelt kwalitatief stevig aan. Daarnaast is het design natuurlijk ook erg leuk. 


Bottle topper kompas

Zwoele zomeravonden lenen zich perfect voor een heerlijke barbecue. Misschien trek je er wel een fles wijn bij open en hoe handig is het dan als je de fles af kunt sluiten met deze gave bottle topper?! De bottle topper heeft de vorm van een kompasroos en staat daarom perfect op een mooi gedekte tafel. Deze topper kost €9,99.


Wereldkaart bagagetag

Een bagagelabel is altijd handig. Met dit bagagelabel met een een wereldkaart design hoef je niet lang te zoeken naar jouw koffer op de bagageband. Je herkent hem voor het unieke design waarschijnlijk meteen! Daarnaast is zo'n label natuurlijk hartstikke functioneel. Schrijf achter op het label - op het daarvoor bestemde kaartje - je naam en telefoonnummer, zodat er contact met je kan worden opgenomen wanneer je bagage gevonden wordt! Voor deze bagagetag betaal je €6,99 en is deze turquoise kleur niet helemaal jouw ding? Dan staan er genoeg andere kleuren in de webshop waar je uit kunt kiezen.


Happy Wallet pasjeshouder

Op reis neem ik nooit mijn 'normale' portemonnee mee, omdat deze best wel groot is en ik het merendeel van de pasjes toch niet nodig heb. Daarom is een kleiner exemplaar erg handig. Deze Happy Wallet met een roze watermeloen printje heeft een handzaam formaat en gaat daarom makkelijk mee op reis. Voor deze pasjeshouder betaal je €22.


Benieuwd naar een van deze items of de andere items van Reismonkey? Je shopt ze hier

>> PS: met de code MEEMETLEE10 krijg je 10% korting bij Reismonkey! <<