Over mij

Hoi en welkom op het reisblog Mee met Lee! Ik ben Leanne, een 20-jarige Biomedische wetenschappen studente met een passie voor fotografie, de wereld ontdekken en schrijven. Als 12-jarig meisje startte ik ooit een beautyblog: missnagellak.nl. Dit heb ik een aantal jaar met veel plezier gedaan, maar rond mijn vijftiende ben ik hiermee gestopt, omdat beautybloggen mijn ding niet meer was. Een tijdje na mijn stop begon het toch wel weer te kriebelen: ik wilde een nieuw blog starten! Na jaren nadenken over de juiste naam, het hoofdthema etc. is 'ie hier dan eindelijk: meemetlee.nl.

Mijn passie voor fotografie begon al vroeg. Als kind was ik vaak bezig met foto's maken. Mijn allereerste camera was een wegwerpcamera. Deze werd later vervangen door een camera van een speelgoedwinkel (deze kon ook onderwater foto's maken. Hoe cool!) en daarna volgde er een roze compact camera. In 2013 besloot ik om een spiegelreflexcamera aan te schaffen en dit bleek de beste beslissing ooit! Intussen heb ik er tienduizenden foto's mee gemaakt.

Ook de nieuwsgierigheid naar de wereld zit er bij mij vanaf jongs af aan in. Wanneer mijn ouders tijdens onze jaarlijkse zomervakanties voorstelden om een dagje aan het zwembad door te brengen, vertelde ik hen dat ik liever naar dat stadje ging waar we nog niet waren geweest. En toen ik in 2016 de zomervakantie mocht uitzoeken, stelde ik een rondreis van meer dan 4000 kilometer door Noorwegen samen, inclusief pittige hikes, meerdere stedentrips en tientallen watervallen die ik wilde zien.

Over het reisblog Mee met Lee

Op Mee met Lee vind je praktische tips en verslagen over veel Europese bestemming en daarnaast artikelen over een dagje weg in Nederland, leuke activiteiten in Nederland en stedentrips dicht bij huis. Ook in Nederland kun je namelijk het 'vakantiegevoel' ervaren en daarbij ga ik je helpen!

Alle reisblogs die ik volg, schrijven over mooie plekken aan de andere kant van de wereld. Heel leuk om te lezen en even weg te dromen bij het idee van een verre reis, maar helaas kun je niet zomaar naar zo'n verre bestemming afreizen. Ik miste dus artikelen over mooie plekjes dicht bij huis, die je in bijvoorbeeld in het weekend kunt bezoeken om zo toch een beetje een vakantiegevoel te krijgen. En daarom heb ik meemetlee.nl in het leven geroepen: om jou te inspireren om de plekjes dichter bij huis te ontdekken! Verslagen van mijn reisjes in binnen- en buitenland, tips en nog veel meer leuke reisgerelateerde artikelen zullen op mijn blog verschijnen!

Op Mee met Lee zul je voornamelijk positieve artikelen tegenkomen. Als iets me niet bevalt, wil ik er namelijk geen aandacht aan schenken op dit reisblog. Bevalt een activiteit, overnachting of product uit een samenwerking me niet, dan zal ik dit altijd eerlijk vermelden.