Over mij


Hoi en welkom op het reisblog Mee met Lee! Ik ben Leanne, een 20-jarige biomedische wetenschappen studente met een passie voor fotografie, de wereld ontdekken en schrijven. Als 12-jarig meisje startte ik ooit een beautyblog. Dit heb ik een aantal jaar met veel plezier gedaan, maar rond mijn vijftiende ben ik hiermee gestopt, omdat beautybloggen mijn ding niet meer was. Een tijdje na mijn stop begon het tóch weer te kriebelen: ik wilde een nieuw blog starten! Na jaren nadenken over de juiste naam en de inhoud, was het in maart 2020 eindelijk zover: ik lanceerde meemetlee.nl.

Mijn passie voor fotografie begon al vroeg, als kind was ik vaak bezig met foto's maken. Mijn allereerste camera was een wegwerpcamera. Deze werd later vervangen door een camera van een speelgoedwinkel (deze kon ook onderwater foto's maken. Hoe cool?!) en daarna volgde er een roze compact camera. In 2013 besloot ik om een spiegelreflexcamera aan te schaffen en dit bleek de beste beslissing ooit! Intussen heb ik er tienduizenden foto's mee gemaakt.

Ook de nieuwsgierigheid naar de wereld zit er bij mij vanaf jongs af aan in. Wanneer mijn ouders tijdens onze jaarlijkse zomervakanties voorstelden om een dagje aan het zwembad door te brengen, vertelde ik hen dat ik liever naar dat stadje ging waar we nog niet waren geweest. En toen ik in 2016 de zomervakantie mocht uitzoeken, stelde ik een rondreis van meer dan 4000 kilometer door Noorwegen samen, inclusief pittige hikes, meerdere stedentrips en tientallen watervallen die ik wilde zien!


Over het reisblog Mee met Lee

Op Mee met Lee vind je praktische tips en verslagen over veel Europese bestemmingen en daarnaast artikelen over een dagje weg in Nederland, toffe overnachtingen en stedentrips dicht bij huis. Ook in Nederland kun je namelijk het 'vakantiegevoel' ervaren en daarbij ga ik je helpen!

Ik hecht veel waarde aan een eerlijke mening geven en daarom zijn alle artikelen op dit blog 100% eerlijk! Bevalt een reisproduct me niet, is een accommodatie niet schoon of is de service slecht? Ik vermeld het, want een van de doelen van dit reisblog is immers om jou goed te informeren! Misschien is het je opgevallen dat de artikelen op Mee met Lee overwegend positief zijn. Dit komt omdat ik juist de leuke plekjes een podium wil geven op dit blog!

Wil je meer informatie over mij, mijn blog of recente statistieken? Twijfel niet en neem gerust contact met me op!