Over mij


Welkom op het reisblog Mee met Lee! Ik ben Leanne, een 23-jarige studente met een passie voor fotografie, de wereld ontdekken en schrijven. Als 12-jarig meisje startte ik ooit een beautyblog. Dit heb ik een tijd met veel plezier gedaan, maar na een paar jaar besloot ik te stoppen. Een tijdje later begon het tóch weer te kriebelen: ik wilde een nieuw blog starten! Na jaren brainstormen was het in maart 2020 eindelijk zover: ik lanceerde het reisblog meemetlee.nl.

Mijn liefde voor fotografie begon al vroeg: als kind was ik vaak bezig met foto's maken. Mijn allereerste camera was een wegwerpcamera. Deze werd later vervangen door een camera van een speelgoedwinkel en daarna volgde er een roze compact camera. In 2013 besloot ik om een spiegelreflexcamera aan te schaffen en dit bleek de beste beslissing ooit! Intussen heb ik er tienduizenden foto's mee gemaakt.

Ook de nieuwsgierigheid naar de wereld zit er bij mij vanaf jongs af aan in. Wanneer mijn ouders tijdens onze jaarlijkse zomervakanties voorstelden om een dagje aan het zwembad door te brengen, vertelde ik hen dat ik liever naar dat stadje ging waar we nog niet waren geweest. En toen ik in 2016 de zomervakantie mocht uitzoeken, stelde ik een rondreis van meer dan 4000 kilometer door Noorwegen samen, inclusief pittige hikes, meerdere stedentrips en tientallen watervallen die ik wilde zien!

Inmiddels heb ik een hoop gezien - zowel in het binnen- als het in het buitenland. 

een aantal van mijn favoriete bestemmingenOver het reisblog Mee met Lee

Op Mee met Lee vind je praktische tips en verslagen over veel Europese bestemmingen, een aantal Aziatische landen en daarnaast artikelen over een dagje weg in Nederland, toffe overnachtingen en stedentrips dicht bij huis. Ook in Nederland kun je namelijk het 'vakantiegevoel' ervaren en daarbij ga ik je helpen!

Ik hecht veel waarde aan mijn eerlijke mening geven en daarom zijn alle artikelen op dit blog 100% eerlijk! Bevalt een reisproduct me niet, is een accommodatie niet schoon of is de service slecht? Ik vertel het je, want een van de doelen van dit reisblog is immers om jou goed te informeren!

Wil je meer informatie over mij, mijn blog of recente statistieken? Twijfel niet en neem gerust contact met me op!