Win | Wegzwijmelen met het boek Weekenden aan het water van uitgeverij FJORD

Update 31 december 2020: deze winactie is gesloten

Hoewel ik al een hele stapel boeken vol reisinspiratie heb liggen, is er áltijd plek voor een nieuw exemplaar. (Hoe gaaf zou het trouwens zijn als ik ooit een eigen boek aan deze stapel zou kunnen toevoegen?!) Mijn nieuwste aanwinst, Weekenden aan het water, neemt je mee naar de oevers van rivieren, meren en de zee. Vijfenveertig fijne accommodaties in Nederland en België waarbij je het water kunt horen kabbelen. 

Mijn nieuwste aanwinst is Weekenden aan het water van uitgeverij FJORD

Over uitgeverij FJORD

Uitgeverij FJORD maakt boeken voor echte buitenmensen. Dat betekent non-fictie reisboeken die bomvol staan met inspiratie voor iedereen die houdt van wandelen, fietsen en buiten zijn: aan het water, in het groen, lekker dichtbij in Nederland of juist wat verder weg in Europa. Mooie, verzorgde boeken die zijn geschreven en gefotografeerd door mensen met verstand van zaken. Geen enorme koffietafelboeken, maar wel fijne exemplaren om jezelf (of een ander) cadeau te doen!

Het is een gloednieuwe, kleine uitgeverij, maar eentje met grootse plannen. FJORD is gestart met twee boeken, waarvan eentje Weekenden aan het water is. Een 224 pagina's tellende paperback, geschreven door 7 reisjournalisten die precies weten waar je naartoe moet voor een weekend in een fijn hotel, wat er te doen is in de buurt en waar je moet zijn voor het beste eten!

Over Weekenden aan het water

FJORD over Weekenden aan het water: "Wakker worden aan de Noordzee, op een Waddeneiland, aan de mooie Belgische en Zeeuwse kust, aan een rivier in een stad of in het groen.

Mooier dan dit wordt het niet: in dit boek vind je 45 prachtige hotels, bed and breakfasts en ook een paar tiny houses aan het water in Nederland en België. We gingen er slapen en zochten voor je uit wat er allemaal te doen valt. Urenlange strandwandelingen, zalig eten aan zee, met een bootje de rivier verkennen, suppen, kanovaren, een nieuwe stad ontdekken, fietsen met de wind door je haar."

De vormgeving van het boek is strak en talloze foto's zijn toegevoegd

Mijn review van Weekenden aan het water

Weekenden aan het water is opgedeeld in 2 delen: zoet water en zout water. In het zoet water deel vind je bijvoorbeeld mooie plekjes in Friesland, Amsterdam en - één van mijn favoriete - Villa Augustus in Dordrecht. Er zijn een aantal illustratieve kaartjes bijgevoegd om een duidelijk beeld te geven van de omgeving. Verder lees je over tips om te doen in de omgeving, leuke wandel- en fietsroutes en de fijnste plekjes voor lekker eten.

De vormgeving van Weekenden aan het water vind ik top. De vormgeving is strak, grote foto's sieren de bladzijdes, de lichtblauwe accentkleur past perfect bij het unieke concept en grafische kaartjes verhelderen de teksten. Deze teksten zijn trouwens praktisch, informatief en vlot geschreven. Ik krijg meteen zin om een weekendje weg aan het water te boeken!

Kortom: een tof, vlot geschreven en vooral praktisch boek bomvol met verrassende accommodaties aan het water. Dit is er eentje die je in de kast wilt hebben staan!

Weekenden aan het water is voor €22,50 te koop bij Bol.com

Met de 224 pagina's tellende paperback is het niet moeilijk om je volgende weekendje weg uit te zoeken

Win 3X het boek Weekenden aan het water

Heb je meteen zin gekregen om inspiratie op te doen voor jou volgende weekendje weg aan het water? Goed nieuws! Ik mag namelijk 3 keer het boek Weekenden aan het water weggeven!

Hoe doe je mee?
  • Volg uitgeverij FJORD en Mee met Lee op Instagram.
  • Tag onder de winactiefoto op Instagram 2 reisliefhebbers die dit boek op de plank willen hebben staan.
  • Extra kans maken? Deel dan de winactiefoto in jouw Instagram verhaal en tag mij daarin. Heb je een privéaccount? Stuur me dan even een screenshot, zodat ik kan zien dat je de foto hebt gedeeld.

Meedoen met deze actie kan tot en met woensdag 30 december 2020 23.59 uur. Donderdag 31 december 2020 worden de 3 winnaars bekend gemaakt. De winnaars zullen een berichtje ontvangen via Instagram en de accountnamen van de winnaars zullen in de beschrijving van de winactiefoto op Instagram worden vermeld. Deelname aan deze winactie is toegestaan voor inwoners van Nederland en België. Veel succes en een fijne kerst!

Meer lezen over toffe reisboeken?
Dit artikel bevat affiliate links