Win | time to momo weekendje weg in Nederland & België

Update 13 september 2020: deze winactie is gesloten

Al ontzettend lang ben ik fan van de time to momo reisgidsjes, die vroeger de naam 100% hadden. Zo maakte ik jaren terug een stedentrip naar Maastricht met mijn 100% Maastricht boekje, ontdekte ik Hong Kong met behulp van de time to momo Hong Kong, haalde ik voor mijn tripje naar Antwerpen afgelopen winter natuurlijk de bijpassende time to momo en gaf ik mijn zusje de time to momo Tokio cadeau!

Een van de nieuwste timo to momo's: weekendje weg in Nederland & België

Over time to momo

"Haal alles uit je stedentrip" is wat time to momo het beste omschrijft. Kleine, compacte reisgidsen bomvol handige tips. Slapen in een fijn hotel, ontbijten in een lokaal tentje, een mooi museum bezoeken, het hipste restaurant of een drankje doen in de lokale bar? Time to momo vertelt je waar je moet zijn! De boekjes worden geschreven door locals en dat maakt dat niet alleen de toeristische plekken in de reisgidsen te vinden zijn. Ook de verborgen parels waar normaal gesproken alleen de lokale bevolking te vinden is, hebben een plaatsje gekregen in de boekjes!

Time to momo weekendje weg in Nederland & België

Deze zomer zoekt time to momo het dichter bij huis en daarom werd onder andere de reisgids weekendje weg uitgebracht. Een boekje met 40 weekendjes weg in 16 Nederlandse en Belgische steden. En niet alleen de toeristische trekpleisters lees je terug, ook de lokale geheimen vind je in de gids!

De Nederlandse steden die aan bod komen in de weekendje weg gids zijn Rotterdam, Den haag, Amsterdam, Groningen, Arnhem, Nijmegen, Utrecht en Maastricht. Maar ook de steden Luik, Antwerpen, Gent, Brugge + de kust, Brussel en Kortrijk van onze zuiderburen hebben een podium gekregen in de gids.

De vormgeving van de time to momo gidsen vind ik altijd top. Mooie foto's, leuke schrijfstijl en erg overzichtelijk. Naast de tips en de foto's vind je ook een aantal kaarten in het boekje die de bezienswaardigheden en andere hotspots overzichtelijk weergeven.

Enthousiast geworden over de time to momo weekendje weg reisgids? Je shopt 'm hier voor €17,99!

De time to momo weekendje weg reisgids

Win de time to momo weekendje weg reisgids

Krijg jij meteen zin om een weekendje weg te gaan? Goed nieuws! Ik mag namelijk een time to momo weekendje weg verloten! 

Hoe doe je mee?
  • Volg time to momo en Mee met Lee op Instagram.
  • Tag onder de winactiefoto degene(n) met wie jij een weekendje weg zou willen en laat me weten waar naartoe.
  • Een extra lootje? Deel dan de winactiefoto in jouw Instagram verhaal en tag mij daarin. Heb je een privéaccount? Stuur me dan even een screenshot, zodat ik kan zien dat je de foto hebt gedeeld.

Meedoen kan tot en met zaterdag 12 september 2020 23.59 uur. Zondag 13 september 2020 wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar zal een berichtje ontvangen via Instagram en de accountnaam van de winnaar zal in de beschrijving van de winactiefoto op Instagram worden vermeld. Deelname aan deze winactie is toegestaan voor inwoners van Nederland en België. Veel succes!