Win | Bescherm je telefoon op reis met HappyCase

Update 29 maart 2020: deze winactie is gesloten

Op reis gebruik ik mijn telefoon overal voor: ik maak er foto's mee, ik gebruik 'm om te navigeren, ik update mijn social media en ik houd het thuisfront op de hoogte. Daarom wil ik mijn telefoon goed beschermen en het liefste natuurlijk met een leuk hoesje!


Ik ontving twee TPU hoesjes van HappyCase en oh wat zijn ze leuk! De ene heeft een wit design met gouden marmer en de andere heeft een zwart-wit panterprintje. Daarnaast zijn de hoesjes lekker stevig.

TPU is een afkorting die staat voor thermoplastic polyurethane. Dit materiaal is een middenweg tussen siliconen en hard plastic en daarom is het vormvast, trekt het geen stof aan, kan het niet breken en krast het nauwelijks. Ideaal materiaal voor een telefoonhoesje dus.


Naast de leuke designs die mijn hoesjes hebben, bevat de HappyCase collectie nog meer hoesjes met zowel prints als effen designs voor iPhone en Samsung.

Win een HappyCase hoesje

Wil jij een HappyCase hoesje naar keuze winnen? Dan kan! Benieuwd uit welke hoesjes je kunt kiezen? Klik dan hier.

Hoe doe je mee?

Meedoen kan tot en met zaterdag 28 maart 2020 23.59 uur. Zondag 29 maart 2020 wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar zal een berichtje ontvangen via Instagram en de accountnaam van de winnaar zal in de beschrijving van de winactiefoto op Instragram worden vermeld. Deelname aan deze winactie is toegestaan voor inwoners van Nederland en België.