Guesthouse Zeeuws Plaatje: stijlvol overnachten in de polder van Zuid-Beveland

Aan de rand van een uitgestrekt weiland staat Guesthouse Zeeuws Plaatje. Zoals de naam al zegt: dit huisje staat in Zeeland en om iets specifieker te zijn, op Zuid-Beveland. Het is dé perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. Vanaf je eigen terras kijk je zo de natuur in en zie je waarschijnlijk wat paarden grazen en misschien wat kippen scharrelen. Maar ook binnen is het er fantastisch: ruim, licht en ontzettend sfeervol ingericht. Ik laat je graag kennis maken met dit nog onontdekte pareltje!

Guesthouse Zeeuws Plaatje ligt middenin de natuur!

Over Guesthouse Zeeuws Plaatje

Guesthouse Zeeuws Plaatje staat in de achtertuin van Anneke en Jesse. Samen met hun twee kindjes wonen ze in het Zeeuwse dorpje Kwadendamme. Met familie in het buitenland besloten ze een huisje in de tuin te bouwen, zodat ze familie een fijn en eigen plekje aan kunnen bieden. En zo lang er geen familie op bezoek is, is het plekje dus ook beschikbaar voor jou!

Zeeuws Plaatje samengevat

  • Geschikt voor maximaal vier volwassenen, of drie volwassenen en een baby
  • Je eigen huisje met keuken, twee slaapkamers en een badkamer 
  • Stijlvol en luxe ingericht
  • Een eigen tuin met terras
  • Brandschoon
  • Uitzicht op een fantastisch polderlandschap

Het huisje is sfeervol en luxe ingericht

Zeeuws Plaatje: stijlvol en van álle gemakken voorzien

Zeeuws Plaatje heeft álles wat je nodig hebt! Er is een fijne woonkamer met keuken. Deze is ontzettend sfeervol ingericht en bovendien van alle gemakken voorzien. Zo vind je in de keuken een combi-oven, zout, peper, olie en benodigdheden voor het maken van koffie en thee. Extra luxe: er is een vaatwasser mét vaatwasblokjes aanwezig, dus de afwas hoef je lekker niet zelf te doen!

In heel het huisje zitten grote ramen, en in de woonkamer heb je zelfs openslaande deuren naar het terras toe. Zo kun je buiten een beetje naar binnen brengen. Heerlijk!

Er zijn twee slaapkamers: eentje met een tweepersoonsbed en eentje met twee losse bedden. Perfect dus voor zowel stellen, vrienden/vriendinnen en je gezin! Ook is er genoeg kastruimte.

Tot slot: de badkamer. Deze is voorzien van een fijne douche met afzuiging en een prima wastafelmeubel. Ook een set met zachte en heerlijk geurende handdoeken is inbegrepen. 

Guesthouse Zeeuws Plaatje is ingericht met natuurlijke kleuren en materialen

Brandschoon

De inrichting van een huisje is natuurlijk belangrijk, maar eigenlijk vind ik het altijd nóg belangrijker dat het verblijf schoon is. En daar kan ik in het geval van Zeeuws Plaatje heel kort over zijn: het huisje was brandschoon! Ook rook zowel het beddengoed als de handdoeken lekker fris. En een extra pluspunt: door heel het huisje vind je de fantastisch geurende hand- en afwasproducten van Rituals! 

De gastvrijheid

Wij werden ontzettend hartelijk ontvangen door Anneke en Jelle. Je voelt je er meteen thuis, en ook konden we gewoon een berichtje sturen wanneer we vragen hadden. Perfect!

Te leuk! Bij aankomst stonden er Zeeuwse bolussen, een fles cava én een pak Zeeuwse pasta voor ons klaar.

Relaxen op het heerlijke terras

Binnen is het fijn, maar buiten doet daar zeker niet aan onder! Je hebt namelijk je eigen stuk tuin mét terras. Je stukje tuin is afgescheiden van de tuin van Jelle en Anneke met een begroeide gaasschutting. En je terras is voorzien van zowel een tuintafel met stoelen als twee relaxstoelen en een parasol. Je kunt bovendien heerlijk wegkijken over de weilanden en van buiten ziet het huisje er ook hartstikke leuk en hip uit!

Vanuit je eigen tuin kijk je zo de polder in

Wat te doen in de omgeving?

Bezoek het gezellige Goes

Op een kwartier autorijden van Guesthouse Zeeuws Plaatje ligt het leuke stadje Goes. Je kunt hier goed shoppen en wandelen door oude, sfeervolle straatjes. Aan leuke restaurantjes en terrasjes is ook geen gebrek! Parkeer je auto gratis op de P&R bij Station Goes en wandel in zo'n tien minuten naar het gezellige stadscentrum.

P&R Goes
Stationspark 26
4462 AT Goes

Op zaterdag is er markt in Goes!

Ga lunchen of dineren bij Strandbrasserie De Landing

Op nog geen tien minuten rijden van Guesthouse Zeeuws Plaatje vind je Strandbrasserie De Landing: een perfecte plek voor lunch, diner of een drankje aan de Westerschelde. Een hapje eten met uitzicht over het water, en af en toe een enorm containerschip dat langs vaart: klinkt goed toch? 

Parkeren kan bij het vakantiepark, onderaan de dijk. 

Strandbrasserie De Landing
Landingsweg 1
4435 NR Baarland

Een lekker hapje eten mét uitzicht bij De Landing

Maak een wandeling door natuurgebied Zwaakse Weel

Lekker de natuur in? Dan zit je in Zuid-Beveland ook helemaal goed! Op nog geen tien minuutjes wandelen van het huisje vind je natuurgebied Zwaakse Weel. Ik maakte hier een wandeling van 8,5 kilometer en wandelde langs plassen en boomgaarden. Je kunt je wandeling starten bij het infopunt van Zwaakse Weel en vervolgens een van de bewegwijzerde routes volgen! 

Bezoek je natuurgebied Zwaakse Weel in de lente? Dan kun je volop genieten van bloeiende bloesembomen. En kom je in de herfst? Dan kun je misschien wel wat appels of peren plukken!

Infopunt Zwaakse Weel
Zwaaksedijk 5
4434 RD Kwadendamme

Zwaakse Weel is een perfecte plek voor een wandeling

En verder...

  • Breng een bezoekje aan de sfeervolle stad Middelburg.
  • Rijd een stukje naar het westen en bekijk de prachtige Zeeuwse kust en leuke dorpjes zoals Domburg en Oostkapelle.
  • Ook natuurgebied Oranjezon is een bezoekje waard.

Praktische informatie over Guesthouse Zeeuws Plaatje

Prijzen

Je kunt Guesthouse Zeeuws Plaatje boeken vanaf twee nachten, voor €145 per nacht op basis van twee personen. Boeken kan via de website van Zeeuws Plaatje

Voorwaarden

  • Guesthouse Zeeuws Plaatje is huisdiervrij.
  • In- en uitchecktijden zijn in overleg.
  • Je kunt Guesthouse Zeeuws Plaatje huren als je 25 jaar of ouder bent.
  • Per reservering wordt €100 borg gevraagd. 

Locatie



Bereikbaarheid

Kom je met het openbaar vervoer? Je kunt vanaf Station Goes bus 595 nemen naar halte Kwadendamme, Dorp. Je stapt dan voor de deur uit!

Kom je met de auto? Parkeren kun je gratis op het erf van Guesthouse Zeeuws Plaatje. 

Guesthouse Zeeuws Plaatje
Siguitsedijk 21
4434 NB, Kwadendamme

Kwadendamme, Dorp

Wil je meer informatie over Guesthouse Zeeuws Plaatje? Bezoek de officiële website.

Lezen over andere leuke huisjes in Nederland?