B&B Neeltje Soet: landelijk en luxe overnachten in het Brabantse Mierlo

Verscholen tussen de maisvelden, een paar kilometer ten oosten van Eindhoven, vond ik B&B Neeltje Soet. Een bed and breakfast waar je je meteen thuisvoelt. Gezellig ingericht, veel privacy en prachtig gelegen.

Over B&B Neeltje Soet

B&B Neeltje Soet is gevestigd in het Brabantse Mierlo, iets ten oosten van Eindhoven. Dennis en Nathalie liepen deze woonboerderij in 2020 tegen het lijf. Dankzij de creatieve achtergrond van Nathalie en de twee rechterhanden van Dennis hebben ze de plek in korte tijd omgetoverd tot een fijn woonhuis met 2 prachtige studio's: een droom die werkelijkheid werd! 

De bed and breakfast is vernoemd naar de oma van Nathalie. Oma wist iedereen namelijk altijd goed te verwennen: uit haar kleine keukentje kwamen heerlijke maaltijden en in haar handtas zat altijd iets lekkers voor de kleinkinderen. Met de naam Neeltje Soet brengen Dennis en Nathalie een ode aan oma en haar gastvrijheid. 

De twee studio's zijn gevestigd in dit witte huisje

B&B Neeltje Soet bestaat uit twee studio's, beiden geschikt voor 2 personen. In de studio's vind je een grote boxspring, een luxe badkamer, een bankje, een zitje én een kitchenette. Verder hebben beide studio's hebben een eigen ingang en een privé tuintje! Ook is er gratis, goedwerkende WiFi en airconditioning beschikbaar.

Studio De Jonckvrouwe

De eerste studio, met de naam De Jonckvrouwe, heeft een gele accentkleur gekregen. De Jockvrouwe is stijlvol ingericht, lekker ruim en is van alle gemakken voorzien!

Studio De Jonckvrouwe

Studio Roeland Rover 

Ik verbleef een nachtje in de tweede studio, Roeland Rover. Een ruime, brandschone en stijlvol ingerichte studio met een fijne sfeer. Aan elk detail is gedacht. De kitchenette is ideaal voor het maken van een koffietje, het koud houden van een drankje of het opwarmen van een maaltijd. De badkamer is van alle gemakken voorzien: je vindt er luxe toiletartikelen, maar ook een douchecabine met massagestralen! En het bed? Die is goedgekeurd: lekker ruim en ligt fijn. 

Verder bevat de studio zowel een bankje met goed zicht op de televisie als een tafeltje met 2 stoelen. Ideaal voor je ontbijtje op een regenachtige dag! Omdat wij 's avonds lekker in de tuin wilden zitten, haalden we een pizza bij Del Limone in Mierlo (aanrader!) en aten wij deze ook aan het tafeltje in de studio op. Met een haardvuurtje op de televisie en een koud drankje uit de koelkast was ons diner helemaal compleet.


Studio Roeland Rover

Relaxen in de heerlijke tuin

Beide studio's hebben een stukje privé tuin met een zitje, maar achter de Roeland Rover studio ligt ook een enorm grasveld. Overdag scharrelen hier de kippen en ook wonen er twee konijnen. 's Avonds namen wij er plaats en staken Dennis en Nathalie de vuurkorf voor ons aan. Met een heldere sterrenhemel, een drankje en wat marshmallows was onze avond helemaal gemaakt. 

Dit is toch een heerlijk plekje?

Een vers ontbijt

's Ochtends bracht Nathalie ons een goedgevulde ontbijtmand. We kregen verse broodjes en croissants, een kan met verse jus d'orange, clotted cream, jam, hagelslag, yoghurt, een gekookt eitje, kaas én vleeswaren. We hebben gesmuld van de verse, lokale lekkernijen. Extra leuk was het servies en de weckpotjes die helemaal pasten bij de sfeer. Een perfect begin van de dag!

Wij aten ons ontbijtje in onze studio op, maar mocht het tijdens jouw verblijf lekker weer zijn, dan dekken Nathalie en Dennis ook met liefde een tafeltje in de tuin voor je! 

Het ontbijt was vers en uitgebreid

De service

De service was top. We werden hartelijk ontvangen, kregen bij aankomst een lekkere borrelplank, de vuurkorf werd voor ons aangestoken en we konden met vragen bij Nathalie en Dennis terecht. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad in de fijne B&B en voelden ons er erg welkom!

We hadden een heerlijke avond bij de vuurkorf

De groene omgeving

Tijdens je verblijf bij B&B Neeltje Soet hoef je je zeker niet te vervelen! Liefhebber van natuur? Dan ben je helemaal aan het juiste adres. Om de hoek vind je namelijk de Strabrechtse heide. Ikzelf reed een klein stukje verder en maakte een fijne herfstwandeling door de Herbertusbossen bij Kasteel Heeze.

Liever cultuur snuiven? Geldrop-Mierlo heeft genoeg te bieden met haar bijzondere (textiel)verleden. Aan musea, terrasjes en winkels geen gebrek. Verder ligt Eindhoven slechts 15 minuten rijden van de B&B verwijderd. Een hippe stad met veel street art, bijzondere industriegebouwen en leuke restaurants. Hier kun je je prima een dag vermaken!


Voor mooie natuur zit je in de regio helemaal goed

Praktische informatie over B&B Neeltje Soet

Prijzen

Je boekt een studio bij B&B Neeltje Soet al vanaf €95, inclusief ontbijt. Boeken en de beschikbaarheid checken kun je doen via de website van B&B Neeltje Soet of via Booking.com.

In- en uitchecken

Inchecken kan tussen 14.00 en 20.00 uur. Check-out is mogelijk tot 11.00 uur.

Locatie


Bereikbaarheid

B&B Neeltje Soet is gemakkelijk te bereiken met de auto en parkeren op het terrein is gratis. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de bus naar de halte Mierlo, Santheuvel en wandel vervolgens 10 minuten naar de bed and breakfast.

B&B Neeltje Soet
Trimpert 25
5731 PN Mierlo

Meer informatie over B&B Neeltje Soet? Bezoek dan de officiële website.