Fotoreportage | Een winterweek zoals de oude meesters zouden schilderen

Wat was het FIJN afgelopen week! Vanaf zaterdagavond kleurde de wereld wit en dat leverde een hoop mooie plaatjes op. Eind vorige week kwam daar als kers op de taart ook nog eens een laag natuurijs bij! Je begrijpt wel dat ik als wintersport fanaat niet binnen kon blijven zitten. Ik wandelde door de knisperende sneeuw, stond vroeg op om een fantastische zonsopgang vast te leggen, trok mijn schaatsen aan voor een tochtje naar de welbekende molens van Kinderdijk en bakte pizza's in de houtoven. Wat een feestje was deze week! Mijn favoriete - vooral witte - plaatjes van de afgelopen dagen deel ik in deze fotoreportage. 


Locaties

Foto 1: Broekmolen, Streefkerk
Foto 2: Alblasserbos, Oud-Alblas
Foto 3: Kinderdijk
Foto 4 en 5: achtertuin
Foto 6: ergens in de Zuid-Hollandse polder

Apparatuur

Canon EOS 600D body (Coolblue Bol.com)